AlbatradePlus

Rreth Nesh

Rreth Nesh

Albatrade Plus Sh.p.k është një kompani shqiptare e krijuar në vitin 2008 dhe gjendet në Tiranë. Kjo kompani operon në fushën e prodhimit, shumëfishimit, shpërndarjen, komercializimin e materialeve audio-vizuale, CD, DVD, filma shqiptarë dhe muzikë shqiptare.
Albatrade Plus nuk është vetëm një kompani distribucioni, por ajo ka dyqanet e saj dhe pikat e shitjes në pothuajse cdo qender tregtare në të gjithë territorin e Shqipërisë.
 
Albatrade Plus ka vendosur cdo produkt ne dyqanet e veta dhe pikat e shitjes në qendrat më të rëndësishme tregtare në Shqipëri si: Neptun Shops ne QTU, TEG, Kristal Center, QTU Fier dhe Vlore; ne CONAD te ndryshme si ne Tirane, tek Stadiumi Dinamo, Rr. Kavajes, Rr. Dibres, City-Park, gjithashtu CONAD Lushnje, Fier, Vlore; Big Market Kodra Diellit, Komuna e Parisit dhe Ambasada Amerikane; ne supermarketet Carrefour si ne QTU, TEG, Rr. Don Bosko, Durres, Fier, Vlore; Riki-Ro ne City Park dhe Rr. Mine Peza.  Nga viti 2011 Albatrade Plus mori të drejtat ekskluzive për të përfaqësuar Sony Music Entertainment.

Misioni

Albatrade Plus, ka mbajtur gjithmonë një qëllim në mendje, për t'u bërë një strukture me aftësi për tu marre me te gjitha aspektet e Prodhimit, Regjistrimit, Shumëfishimit, Shpërndarjes, Muzikë, Video, Audio-Visuale, Filma dhe zhvillim artistik. Ne ofrojme sherbimet tona per te gjithe ato artistet e sapo lindur deri tek ato te themeluar! Ne në Albatrade, shpresojme qe struktura jone të jetë një shtëpi për muzikantët e çdo zhanri, një vend i madh për të nxitur imagjinatën tuaj, dhe një atmosferë produktive për të sjellë idetë tuaja në jetë.
Ndjenja është qe se bashku ne plotësisht mund të shpëtojme prej mangësive të vazhdueshme në njohuri dhe shërbime duke e zhvilluar muzikën tuaj nga krijimi e deri tek marketingu!